Fogar Consultores 360º formación especializada en agroecología, en el sector agroalimentario, bebidas, turismo y restauración 360º y en bioconstrucción

Formación - un valor a longo prazo

Agroecoloxía

Fogar Habita

Restauración 360º

Alimentación

Fogar Consultores 360º imparte formación especializada en agroecoloxía, alimentación e bebidas, turismo e restauración 360º e no eido da bioconstrución. Deseñamos programas formativos que xeran impactos positivos e duradeiros no desenvolvemento agro​ecolóxico para institucións e corporacións

Deseño Plans formativos

En función dos obxectivos aplicamos diferentes metodoloxías educativas e deseñamos experiencias inmersivas, plans teórico-prácticos, formación online, e-learning... 

  ESTRATEXIA ECONOMÍA CIRCULAR

 MODELOS DE NEGOCIO 360º

 ECOXESTIÓN  EFICIENTE

 INNOVACIÓN

 AGRICULTURA ECOLÓXICA

 RESTAURACIÓN 360º...

Proxectos desenvolvemento rural

Plans de Formación GDR Grupos de Desenvolvemento Rural

AGADER

Programa Formativo Producións apícolas

GDR RIBEIRA SACRA COUREL

Programa formativo Comercialización de  produtos hortícolas 

CONCELLO SAN SADURNIÑO

Programa Formativo Emprego

 EMPREGO EN VERDE

PAIDEIA

Experiencia Inmersiva na Agroalimentación e Restauración Sostible

 Proxectos de formación en agroalimentación e restauración baseados nos tres grandes bloques que constitúen o desenvolvemento sustentable;  económico,  social e ambiental. 


Agricultura Ecolóxica

Ver, tocar, ulir e recoller algúns dos nosos froitos. Coñecer como se producen verduras e hortalizas a través da agricultura ecolóxica e poñendo en valor o uso de sementes autóctonas. 

Oficios

Seguiremos a transformación  que fan os nosos produtos desde a súa orixe  ata chegar ós obradoiros, onde elaboramos materias primas de forma totalmente artesá.

Cociña con Josper

O lugar onde xestionamos, procesamos e cociñamos as materias primas Slow Food e Km0 mantendo os seus sabores primarios.

Residuo 0

Reciclaxe, control de compostaxe e retorno á horta, e deste xeito, comprender o modelo circular e sustentable aplicado á gastronomía.