Modelos 360º y servicios de consultoría en agroecología, alimentación y bebidas, turismo y restauración ecológica y bioarquitectura.

CREAMOS VALOR 360º DESDE A SUSTENTABILIDADE E A INNOVACIÓN

Fogar Consultores 360º aporta valor de forma transversal  ofrecendo solucións integrais. 

 Deseñamos estratexias e aplicamos  protocolos que impulsan modelos de  negocio circulares máis eficientes e sustentables.

 Os nosos servizos son accións directas que xeran resultados medibles e impactos positivos na sociedade.

EIXOS TRANSVERSAIS

LAB I+D+i

Innovamos para ofrecer solucións que respostan á demanda e tendencias do mercado.

Forma - acción

Deseñamos programas formativos innovadores que xeran impactos positivos e duradeiros.

Xestión do Cambio

Impulsamos e xestionamos transversalmente o cambio deica un modelo de sustentabilidade real.

ÁREAS FUNCIONAIS

DESENVOLVEMENTO DE NEGOCIO

Deseñamos estratexias comerciais e operativas para impulsar o crecimiento e a competitividade da túa empresa.

TRANSFORMACIÓN DIXITAL TIC

Integramos estratéxicamente tecnoloxía e solucións dixitais para impulsar cambios de modelo e mellorar a eficiencia operativa.

MARKETING & COMUNICACIÓN

Desenvolvemos plans de marketing e estratexias para comunicar o teu compromiso coa sustentabilidade e conectar con clientes e socios claves.

EMPRENDEMENTO

Fomentamos o desenvolvemento de novos negocios e ecosistemas de emprendemento e inversión sustentables e escalables.

DESEÑO DE EVENTOS

Deseñamos eventos e accións de promoción e divulgación para chegar de forma efectiva ó teu público obxectivo e crear o máximo impacto.

SERVIZOS E ÁREAS DE ACTUACIÓN

AGROECOLOXÍA 

 OPTIMIZACIÓN DE PROCESOS PRODUTIVOS

 CADEA DE VALOR

 SEGURIDADE ALIMENTARIA

 AUDITORÍA E CONTROL DA CADEA PRODUTIVA

ALIMENTACIÓN E BEBIDAS

 CONSULTORÍA 360º

 ESTRATEXIA 360º

 XESTIÓN EFICIENTE 360º

 AUDITORÍA E MONITORIZACIÓN

 TRANSFORMACIÓN DIXITAL TIC

 I+D+i

RESTAURACIÓN SUSTENTABLE

 DESEÑO E IMPLEMENTACIÓN MODELO 360º

 ECOSISTEMA DA CADENA DE SUMINISTRO

 DIAGRAMA DE PROCESOS

  XESTIÓN TRANSVERSAL

 TRANSFORMACIÓN DIXITAL TIC

 CALIDADE E TECNOLOXÍA DOS ALIMENTOS

 ECONOMÍA CIRCULAR

 ACOMPAÑAMENTO E MONITORIZACIÓN

FOGAR HABITA

 BIO ARQUITECTURA

 BIOCONSTRUCIÓN

 ECO-HABITAR

 COHABITAR – COHOUSING – COLIVING

 REAL - STATE

 ECODESEÑO

  BIOECONOMÍA

 SUSTENTABILIDADE SOCIAL

 SUSTENTABILIDADE AMBIENTAL

 CULTURA COMO PATRIMONIO INMATERIAL

3º SECTOR