Modelos 360º y servicios de consultoría en agroecología, alimentación y bebidas, turismo y restauración ecológica y bioarquitectura.
CREAMOS VALOR 360º DESDE A SUSTENTABILIDADE E A INNOVACIÓN
Fogar Consultores 360º aporta valor de forma transversal ofrecendo solucións integrais.
Deseñamos estratexias e aplicamos protocolos que impulsan modelos de negocio circulares máis eficientes e sustentables.
Os nosos servizos son accións directas que xeran resultados medibles e impactos positivos na sociedade.

EIXOS TRANSVERSAIS

LAB I+D+i
Innovamos para ofrecer solucións que respostan á demanda e tendencias do mercado.

Forma - acción
Deseñamos programas formativos innovadores que xeran impactos positivos e duradeiros.

Xestión do Cambio
Impulsamos e xestionamos transversalmente o cambio deica un modelo de sustentabilidade real.
ÁREAS FUNCIONAIS

DESENVOLVEMENTO DE NEGOCIO
Deseñamos estratexias comerciais e operativas para impulsar o crecimiento e a competitividade da túa empresa.

TRANSFORMACIÓN DIXITAL TIC
Integramos estratéxicamente tecnoloxía e solucións dixitais para impulsar cambios de modelo e mellorar a eficiencia operativa.

MARKETING & COMUNICACIÓN
Desenvolvemos plans de marketing e estratexias para comunicar o teu compromiso coa sustentabilidade e conectar con clientes e socios claves.
EMPRENDEMENTO
Fomentamos o desenvolvemento de novos negocios e ecosistemas de emprendemento e inversión sustentables e escalables.
DESEÑO DE EVENTOS
Deseñamos eventos e accións de promoción e divulgación para chegar de forma efectiva ó teu público obxectivo e crear o máximo impacto.
SERVIZOS E ÁREAS DE ACTUACIÓN
AGROECOLOXÍA

OPTIMIZACIÓN DE PROCESOS PRODUTIVOS
CADEA DE VALOR
SEGURIDADE ALIMENTARIA
AUDITORÍA E CONTROL DA CADEA PRODUTIVA
ALIMENTACIÓN E BEBIDAS
CONSULTORÍA 360º
ESTRATEXIA 360º
XESTIÓN EFICIENTE 360º
AUDITORÍA E MONITORIZACIÓN
TRANSFORMACIÓN DIXITAL TIC
I+D+i

RESTAURACIÓN SUSTENTABLE
DESEÑO E IMPLEMENTACIÓN MODELO 360º
ECOSISTEMA DA CADENA DE SUMINISTRO
DIAGRAMA DE PROCESOS
XESTIÓN TRANSVERSAL
TRANSFORMACIÓN DIXITAL TIC
CALIDADE E TECNOLOXÍA DOS ALIMENTOS
ECONOMÍA CIRCULAR
ACOMPAÑAMENTO E MONITORIZACIÓN

FOGAR HABITA

BIO ARQUITECTURA
BIOCONSTRUCIÓN
ECO-HABITAR
COHABITAR – COHOUSING – COLIVING
REAL - STATE
ECODESEÑO
BIOECONOMÍA
SUSTENTABILIDADE SOCIAL
SUSTENTABILIDADE AMBIENTAL
CULTURA COMO PATRIMONIO INMATERIAL
3º SECTOR
